VERKSTED

BILVERKSTED MED

SPESIALKOMPETANSE

Vi har nesten 40 års erfaring som bilverksted for General Motors, en av verdens største bilprodusenter. I tillegg er vi også autorisert Jeep/Chrysler-forhandler og påtar oss alle typer reparasjoner på Jeep/Chrysler-kjøretøy. Vi er også et Chevrolet/GM-US verksted med spesialkompetanse.


Vårt siste satsningsområde er Ford-US. Ford har modeller som passer ypperlig i Norge og når Ford F150er den mest solgte bilen i USA (820.000 i 2016),så vet vi at Norge er et interessant område for denne modellen. Deler til US-modeller skaffer vi direkte fra våre leverandører i USA.

Isuzu har vært en trofast arbeidshest på det norske marked i mange år, men også den trenger service fra tid til annen. Vi bistår deg her med høyt kvalifiserte folk som kan Isuzu.

Fiat’s kommersielle kjøretøy (vare- og lette lastebiler) er også et merke som vi betjener.

Alle typer service og vedlikeholdsprogram kan utføres og vi formidler karrosseriskader til bilverksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten.

SERVICE OG

VEDLIKEHOLD

 

Ved bruk av produsentens vedlikeholdsprogram sikrer du at bilen din alltid er i forsvarlig, drift- og sikkerhetsmessig stand. I tillegg tar vi hensyn til de vanskelige vær -og kjøreforhold vi faktisk har i Norge ved bruk av riktige deler og smøremidler, avhengig av bilmodell, type kjøring og kilometerstand.

 

Det er svært viktig at service og vedlikeholds-intervallene blir fulgt og at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer.

 

Det er i dag en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles. Vi vet hva som skal brukes. Bergheim er spesialist på Chevrolet (GM-US), Jeep, Chrysler og Isuzu.

 

 

Har du spørsmål om service, reparasjoner eller priser, vennligst ta kontakt med vårt bilverksted.

 

Vi er her for deg, velkommen!


PRISER:

Service: Kr. 1.300,- pr. time + mva.

EU-kontroll personbil: Kr. 780,- + mva.

EU-kontroll lastebil: Kr. 1.200,- + mva.