BOLT EV PREMIER

01

VI RYDDER VÅRT LAGER FOR 2019 MODELLER!

Bergheim Auto-Salg Oslo AS har leveringsklare Chevrolet Bolt EV PREMIER på lager. Hos oss kan du få bil på dagen, m.a.o. INGEN ventetid og lange leveringstider. For også å være konkurransedyktige på pris tar vi grep og redusert prisene dramatisk. Frem til nå har prisen vært Kr. 349 900,-. Vi kjører derfor kampanje på Chevrolet Bolt EV PREMIER med Kr. 50 000,- i RABATT på samtlige lagerbiler. Med dette er vi best på pris på biler med lang rekkevidde, 432 km målt med WLTP. Chevrolet BOLT EV PREMIER er samme bil som Opel Ampera-E, og begge modellene produseres av GM i USA.

KAMPANJEPRIS KR. 299 900,-.*

 

Ta kontakt her med en av våre selgere på 22 57 65 00.

HVORFOR VELGE ELBIL?

Det er mye snakk om at det er gunstig å kjøpe elbil i Norge. Men har du egentlig full kontroll på alle fordelene en elbil gir? Nedenfor har vi forsøkt å liste opp et utvalg av de viktigste fordelene ved kjøp og bruk av elbil.

 

Økonomiske fordeler ved kjøp av elbil

For å få flere til å velge elbil, er det innført flere incentiver som skal gjøre det lettere å gjøre det. Et av de viktigste er at du ved kjøp av ny elbil slipper å betale moms og engangsavgift. Men det er ikke bare anskaffelsen av elbil som er gunstig, det finnes også flere fordeler ved bruk av elbil. Den største åpenbare fordelen, er naturligvis at du slipper å betale for dyrt fossilt drivstoff. De fleste vil oppleve at de løpende utgiftene til bilen synker kraftig når de kun skal betale for strøm til ladning av elbilen.

I tillegg er det gratis å kjøre gjennom de fleste bomringer med elbil. Det har vært diskutert om man skal innføre bomavgift for elbiler i enkelte områder, men utgangspunktet er at det fremdeles skal være billigere å kjøre elbil enn å kjøre bil med forbrenningsmotor. Husk at selv om det foreløpig er gratis å kjøre gjennom mange bomringer med elbil, må den likevel være utstyrt med bombrikke.

Mange kommuner tilbyr gratis gateparkering for elbiler. Husk å undersøke reglene i den kommunen du befinner deg.

I tillegg er det på enkelte ferger gratis å ta med seg elbilen, men du må likevel betale for sjåfør og eventuelle passasjerer.

 

UTSOLGT FOR
ØYEBLIKKET!

2019

Kr. 299 900,-*

LEVERINGSKLAR!

*Pris inkl. frakt reg. omkostninger, ekstra ladekabel og vinterhjul kr. 319 900,-

MODELLER
FARGER
UTSTYR
INTERIØR
KONTAKT OSS

02

Andre fordeler ved bruk av elbil

I tillegg til de mange økonomiske fordelene, er det i utgangspunktet tillatt for elbiler å kjøre i kollektivfeltet i hele landet. Dette kan gi store besparelser i reisetid. Enkelte steder kan det være visse unntak fra denne hovedregelen, f.eks. bestemmelser om at man må kjøre med passasjer i rushtiden. I så fall skal det være opplyst ved skilting.

Vi vil også fremheve at det vil være langt mindre støy fra en elbil enn fra en tradisjonell bil med forbrenningsmotor. Dette, i tillegg til at de fleste elbiler er svært behagelige å kjøre i utgangspunktet, bidrar til å heve kjørekomforten. Du kan også kjøre med litt bedre samvittighet når du kjører elbil.

 

Fordeler for miljøet

Elbilbatteriet er svært effektivt og har langt lavere energitap enn forbrenningsmotorene. Elbilforeningen har skrevet mye om det effektive elbilbatteriet og sammenlignet det med forbrenningsmotorene. Det bør ikke komme som noen stor overraskelse av elbilen kommer svært godt ut av sammenligningen. 

Forutsatt at man lader med fornybar strøm, f.eks. sol-, vann- eller vindkraft, er det svært få utslipp forbundet med elbilkjøring. I Norge er nesten 100% av strømforbruket produsert av vannkraft, noe som gjør elbilen til et svært miljøvennlig alternativ. 

 

Utviklingen videre

Vi tror at nøkkelen til å få folk til å velge miljøvennlige elbiler, er å gjøre livet med elbil så problemfritt som mulig. Elbil bør være et reelt alternativ for alle som i dag kjører bil med forbrenningsmotor, men det forutsetter et godt ladenettverk over hele landet, og kort vei mellom hurtigladestasjonene. I de store byene er vi godt på vei, men mye gjenstår for at det skal være 100% optimalt.

 

Priser i fremtiden

Det er få som tenker på at det fra 1. januar 2021 kommer det MVA. på elbiler også i Norge. Koster bilen f.eks. kr. 400000,- uten moms stiger den over natten med Kr. 100000,-. Står du i elbil kø vil det få alvorlige konsekvenser for prisen du må betale. Har du allerede en elbil vil du garantert dra nytte av dette, da annenhåndsverdien vil stige.

 

KJØP ELBIL I DAG!

 

*Frakt og registreringsomkostninger, vinterhjul og ekstra ladekabel for kommunale ladestasjoner tilkommer med Kr. 19900,-. Totalpris ferdig levert med dette Kr. 319800,-.

PRISER